Cu aprobări de reglementare în multe țări din lume, implanturile mamare Motiva Implants® sunt considerate cele mai inovatoare dintre cele disponibile astăzi pe piață. Proiectarea de ultimă generație are ca rezultat un implant siliconic puternic și durabil, cu o elasticitate excepțională pentru ușurința inserției și cu incizii mai mici.

  În aceste momente în care operațiile estetice se realizează din ce în ce mai des, iar materialele folosite sunt diverse, scopul inovării Motiva Implants® este siguranța pacientului. Practicile de fabricare bune, respectarea standardelor americane și europene și a tehnologiilor brevetate sunt obiectivele după care personalul calificat se ghidează zilnic pentru crearea unor materiale de calitate și sigure.

  Gelul de umplere din compoziție este extrem de moale și stabil, ceea ce ajută la crearea unui efect natural. De asemenea, modele sunt disponibile într-o mare varietate de dimensiuni și proiecții, asigurându-vă că există unul potrivit pentru fiecare.

  Principalele avantaje sunt:

   Garanție pe viață pentru defecte de fabricație

   Garanție suplimentară de 10 ani, în caz de contractură capsulară

   Gama ERGONOMIX conferă sânului „în picioare” un aspect natural, anatomic; iar pe orizontală menține sânul plin

   Nu se rotesc

  Cum alegem implantul potrivit?

  Atunci când se alege un implant mamar, dimensionarea sânului este esențială pentru obținerea rezultatului estetic dorit. Măsurarea exactă a dimensiunii de bază a sânului reprezintă un punct de plecare în alegerea volumului implantului. Chirurgul este instruit nu numai să înțeleagă dorințele pacienților, ci și să gestioneze factorii biologici ai organismului, pentru a determina rezultatul estetic final.

  În prezent, Motiva Implants® sunt recunoscute ca fiind cea mai complexă și avansată gamă de implanturi care răspund cu succes așteptărilor atât a pacientului, cât și a chirurgului. Pentru mai multe detalii, scrieți pe adresa: mail@drdoboscalin.ro.