media_143643980245744600

  “la inceputul acestui an, am decis sa apelez la esteticieni pentru a face cateva schimbari in ceea ce priveste infatisarea mea. In martie, mi-am operat nasul si mi-am facut si un minilifting la fata, de care sunt foarte multumita. In schimb, in mai, doctorul Dobos mi-a dat incredere sa recurg si la o lipoaspiratie la fund, un fel de transfer de grasime in fese, pentru a avea un posterior proeminent!”, a declarat Alina Laufer, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro

  media_143643987824146400

  Tanara doamna sustine ca operatia a durat cateva ore si, recuperarea a fost una usoara, fara mari probleme. “Pentru interventia chirurgicala la fund a fost nevoie de o raschetare a grasimii de pe corpul meu, in special din spate, abdomen si maini, intrucat eu nu am dorit sa imi pun silicon, ci am mers pe ideea de natural. Apoi, grasimea extrasa s-a prelucrat si mi-a fost injectata in anumite zone ale posteriorului.  Am stat pe masa de operatie trei ore, iar rezultatul a fost unul extraordinar”, a spus afacerista.

  media_143643992313713800

  “Dupa lipotransfer, nu am avut probleme, am putut sa ma misc, sa dorm pe burta, am putut sa stau si pe fund, fara sa patesc nimic. De altfel, nici nu sunt dureri, ce simti este un fel de febra musculara acuta, iar singurul impediment este acela ca doua saptamani nu ai voie sa conduci masina. E adevarat, e obligatoriu sa porti, timp de 20 de zile,  o salopeta compresiva si elastica, in caz contrar, poti avea risc de tromboze, chiaguri de sange sau sa ti se lipeasca pielea in zonele aspirate”, a mai povestit doamna Laufer

  O asemenea interventie nu este insa usoara la prima vedere. “ Imi amintesc ca, la inceput, fundul imi era tumefiat, aveam impresia ca o sa raman cu fese de negresa!!! Insa, la scurt timp, totul s-a reglat si pielea si-a recapatat aspectul frumos si vigoarea. Acum, la doua luni de la operatie, nu am nici macar un semn, incizii sau taieturi! Repet, sunt foarte multumita”, a relatat Alina.

  “Exista si un secret pentru aceasta operatie. Inainte de a o face este musai sa te ingrasi patru-cinci kilograme. Am fost constienta ca trebuie sa fac acest lucru, pentru a avea celule adipoase suficiente, care sa asigure suportul de grasime necesar injectarii in fese. Nu a fost insa o problema, dupa „cutit”, am slabit rapid si am revenit la greutatea mea initiala ”, a conchis Alina Laufer.

  Sursa: wowbiz.ro