Batranetea nu este o boala care poate fi tratata, insa atunci cand trecerea timpului lasa urme asupra fetei, rejuvenarea faciala, metoda propusa de specialistii de la clinica Hyperion te ajuta sa-ti recapeti zambetul si increderea in propria persoana.

    Odata cu trecerea vremii, ligamentele fetei slabesc sub efectul gravitatiei, musculatura isi pierde din tonus, osatura tinde sa se resoarba, iar pielea devine mai subtire si mai laxa. Chirurgia estetica faciala poate corecta vizibil toate aceste efecte nedorite. “Rejuvenarea cu radiofrecventa este o metoda relativ noua. Aceasta radiofrecventa poate fi monopolara, bipolara sau tripolara, fiecare avand propriile caracteristici. Ce se urmareste, in principal, este intindera pielii, asa-numitul “skin tightening”. Spre deosebire de alte aparate care urmaresc tot o refacere a calitatii tenului si intinderea ridurilor, aparatul cu radiofrecventa are avantajul ca nu afecteaza epidermul (strat superficial al pielii) deloc”, ne explică dr. Calin Dobos din Galati.

    In ce consta?
    Comunicarea dintre pacient si doctor este extrem de importanta deoarece fiecare caz trebuie analizat individual, in functie de particularitatile si dorintele pacientului. In general, fata nu poate fi abordata unilateral, printr-o singura metoda, tocmai de aceea aparatul cu radiofreventa este atat de eficient pentru ca prezinta mai multe optiuni de tratament, fiecare cu anumite avantaje. Pe langa intinderea pielii, mai ales la nivelul falcilor si al gusii, rejuvenarea faciala poate trata si ridurile fine de la coltul ochilor sau fruntii, dar si santurile nazogeniene. Medicii ne asigura ca procedura este complet nedureroasa, senzatia pe care o simte pacienta fiind una placuta, ce poate fi comparata cu un masaj la o temperatura de 30-40 de grade (caldut). Tratamentul dureaza 10 sau 20 de minute, depinde daca se lucreaza pe o zona fixa sau pe toata fata. Ca mecanism, caldura degajata de aparat determina o contractie a fibrelor de colagen din profunzime. Sunt necesare intre opt si zece sedinte, dupa care se fac doar sedinte de intretinere o data la doua-trei luni. Efectul este durabil deoarece aparatele folosite sunt medicale, si nu cosmetice. Diferenta dintre cele doua consta in faptul ca aparatele medicale sunt mai puternice, mai agresive si presupun un oarecare risc tocmai de aceea necesitand supraveghere de specialitate. Cele cosmetice, pentru a evita aparitia efectelor negative, sunt mai putin agresive si, ca urmare, rezultatele sunt de scurta durata.

    Sursa: https://www.revistafelicia.ro/articol_1005054/rejuvenare_faciala_cu_radiofrecventa_.html