Bianca Drăgușanu, prima operație estetică după naștere. Vedeta se numără printre femeile pentru care frumusețea este vitală. Și-a respectat întotdeauna feminitatea și a avut grijă să impresioneze la fiecare ieșire în lume prin apariții fără cusur, chiar dacă asta a însemnat uneori să treacă pragul esteticianului.

  bianca-dragusanu1-600

   

  Maternitatea a trecut peste ea fără să lase urme și pe toată durata celor nouă luni de sarcină s-a ferit să etaleze și cea mai mică modificare a fizicului ei. A suportat cu greu transformările însă, totul s-a terminat cu bine, cel puțin în ochii privitorului. Asta pentru că, la scurt timp după naștere, Bianca a trecut printr-o operație estetică. Desi este discretă atunci când vine vorba despre  rețetele ei de frumusețe, recent, iubita lui Victor Slav a apelat la medicul Călin Doboș pentru un lifting chirurgical la nivelul feței și, potrivit apropiaților ei, a petrecut toată perioada de recuperare închinsă în casă, prima apariție publică fiind cea de la Târgul de nunți, unde și-a expus rochiile.

  Bianca Drăgușanu, prima operație estetică după naștere: lifting chirurgical

  ”Femeile au tendința să se modifice după sarcină. Din cauza fluctuațiilor de greutate, pielea și-a pierdut elasticitatea și conturul feței a avut de suferit. Am simțit nevoia să corectez asta”, ne-a declarat Bianca Drăgușanu.

  Practic, pentru acest lifting mini-invaziv, esteticianul i-a făcut două incizii în dreptul urechilor care s-au vindecat destul de repede.

  SURSA: WWW.LIBERTATEA.RO