(+40) 756.820.244 - mail@drdoboscalin.ro

Bianca Drăgușanu, prima operație estetică după naștere. ”Am simțit nevoia să corectez asta!”

Bianca Drăgușanu, prima operație estetică după naștere. Vedeta se numără printre femeile pentru care frumusețea este vitală. Și-a respectat întotdeauna feminitatea și a avut grijă să impresioneze la fiecare ieșire în lume prin apariții fără cusur, chiar dacă asta a însemnat uneori să treacă pragul esteticianului.

bianca-dragusanu1-600

 

Maternitatea a trecut peste ea fără să lase urme și pe toată durata celor nouă luni de sarcină s-a ferit să etaleze și cea mai mică modificare a fizicului ei. A suportat cu greu transformările însă, totul s-a terminat cu bine, cel puțin în ochii privitorului. Asta pentru că, la scurt timp după naștere, Bianca a trecut printr-o operație estetică. Desi este discretă atunci când vine vorba despre  rețetele ei de frumusețe, recent, iubita lui Victor Slav a apelat la medicul Călin Doboș pentru un lifting chirurgical la nivelul feței și, potrivit apropiaților ei, a petrecut toată perioada de recuperare închinsă în casă, prima apariție publică fiind cea de la Târgul de nunți, unde și-a expus rochiile.

Bianca Drăgușanu, prima operație estetică după naștere: lifting chirurgical

”Femeile au tendința să se modifice după sarcină. Din cauza fluctuațiilor de greutate, pielea și-a pierdut elasticitatea și conturul feței a avut de suferit. Am simțit nevoia să corectez asta”, ne-a declarat Bianca Drăgușanu.

Practic, pentru acest lifting mini-invaziv, esteticianul i-a făcut două incizii în dreptul urechilor care s-au vindecat destul de repede.

SURSA: WWW.LIBERTATEA.RO