Frumuseţea-i trecătoare, dar o putem ţine în loc cu mici trucuri. La asta s-au gândit şi doamnele muzicii româneşti, care au apelat, cu încredere, la priceperea medicilor esteticieni. Cea care s-a întinerit recent cu câteva injecţii cu botox este nimeni alta decât Elena Merişoreanu.

    Nu degeaba a fost îndrăgită instant de tinerii cu care a participat anul trecut, la show-ul “Sunt celebru, scoate-mă de aici!” (PRO TV). La 67 de ani, Elena Merişoreanu este carismatică, pusă mereu pe glume şi asumată în tot ceea ce face. Asta a dovedit şi când a recunoscut pasiunea ei pentru intervenţiile estetice, enumerând, cu sinceritate, toate îmbunătăţirile pe care le are. “Mi-am făcut câteva tatuaje cosmetice (conturul ochilor şi sprâncenele) şi injecţii cu acid hialuronic. Am mers şi la o clinică de chirurgie estetică, dar doctoriţa mi-a spus că nu am nevoie de lifting”, ne-a povestit Elena Merişoreanu.

    Zilele trecute, chiar de Mărţişor, solista l-a vizitat pe medicul Călin Doboş, pentru o nouă şedinţă de botox. Astfel, după câteva injecţii, cea poreclită “Merişor” şi-a şters de pe chip cel puţin 10 ani. Dar nu este singura doamnă celebră care şi-a îmbunătăţit aspectul fizic cu ajutorul bisturiului sau al injecţiilor. Bănăţeanca Nicoleta Voica (59 de ani) se pare că este prima artistă din România care a optat pentru mărirea sânilor cu implanturi siliconice. În 1988, când româncele habar nu aveau de această procedură, Voica se opera la o clinică din Detroit, la vârsta de 32 de ani.

    12-merisoreanu-

    Injecţiile cu botox încep să îşi facă efectul după 24 de ore de la administrare, iar rezultatele se pot vedea după cel mult două săptămâni. Pentru păstrarea aspectului tânăr este indicată reinjectarea cu botox o dată la aproximativ patru sau şase luni. O şedinţă costă 250 de euro.  ”Toxina botulinică este produsă de bacteriile Clostridium Botulinum şi se află în topul alegerilor pacienţilor care vor să scape de riduri. Aceasta acţionează practic prin blocarea muşchilor feţei. Deoarece muşchii nu se mai mişcă, pielea nu se mai pliază, iar ridurile dispar!”, ne-a declarat dr. Călin Doboş, medic specialist în chirurgie plastică.

    Sursa: www.click.ro