Majoritatea vedetelor apeleaza la interventii de infrumusetare, mai ales datorita faptului ca o parte a muncii lor este aceea de a arata mereu perfect. Brad Pitt si-a facut de curand injectii cu sange (terapia vampir), dar si cu botox. Injectarile cu sange se realizeaza pentru imbunatatirea texturii pielii si se fac pentru inceput la un interval mai scurt, iar apoi o data la 6 luni.

    Injectarile cu toxina botulinica, in schimb, destind fata si efectul se vede in special in ceea ce priveste ridurile din jurul ochilor, dar si cele de pe frunte. Acest tip de injectari se fac o data la 6 luni. In cazul lui Brad Pitt, rezultatele se vad foarte clar: ridurile sunt vizibil estompate, iar pielea este din nou ferma.
    25-vedxzcxzext-1_0

    Ras, tuns, gelat şi parfumat, aşa a venit joi seara Brad Pitt la lansarea filmului „Pe mare” unde joacă alături de soţia sa Angelina Jolie (40 de ani). Şocul maxim al tuturor a fost că… întinerise cu 20 de ani.

    După ce a jucat în filmul „Cazul curios al lui Benjamin Button” (2009), când interpretează un personaj care îşi trăieşte viaţa invers, Brad Pitt e taxat ori de câte ori apelează la chirurgia plastică. Actorul de 51 de ani a devenit ţinta chirurgilor plastici din New York care i-au analizat fiecare por de pe faţă şi au dat verdictul final. Înainte de a veni la lansare, Brad şi-a făcut injecţii cu sânge pentru a-şi întineri chipul.

    La jumătatea lunii octombrie a făcut o serie de injecţii cu botox pe frunte, în jurul gurii şi la bărbie. Şi pentru că efectul acestor injecţii este „paralizia temporară a tuturor muşchilor mimicii”, Brad a evitat să mai iasă din casă. La insistenţele soţiei lui de 40 de ani, probabil, el şi-a pus în fiecare seară măşti din caviar, cu aur, miere şi cătină pentru întinerirea pielii.

    Rezultatul final a fost uluitor, chiar dacă tratamentele l-au „uşurat ” de aproape 10.000 $. Atunci când ai o avere de 240 de milioane $, iar soţia are şi ea în conturi peste 140 de milioane de dolari, îţi permiţi să îţi „modelezi” chipul cum vrei tu. Până la urmă din asta faci avere…

    25-vezxccdext-2_0

    Sursa: https://elitenewsmag.ro/brad-pitt-intinerit-cu-o-injectie/