Solista Elena Ionescu (32 de ani), câştigătoarea premiului de 250.000 lei, la „Survivor” ( Kanal D), a avut o vară cu schimbări atât pe plan profesional, cât şi de look. Artista e tare mândră de noul bust, însă nu şi-a pus silicoane, aşa cum au procedat colegele ei de breaslă, ci a apelat la o metodă cu mult mai uşoară şi deloc dureroasă. Recuperarea este rapidă, aşa că deja a revenit la filmările pentru emisiunea ”Mămici de pitici cu lipici”, de la Antena 1, unde participă cu fiul ei.

    Anul 2020 este cu noroc pentru Elena Ionescu (32 de ani), fosta câştigătoare a reality-show-ului de supravieţuire „Survivor – România”. De curând, solista a semnat un contract cu Antena 1, pentru o emisiune cu mame şi copii, iar zilele trecute, aşa cum Click! a anunţat, în exclusivitate, şi -a făcut o mărire de sâni, la medicul Călin Doboş. Vedeta ne-a oferit câteva detalii despre operaţia estetică, dar şi câteva fotografii cu noii sâni.

    Momentan este însă pansată şi trebuie să poarte corset: „A fost cea mai bună alegere pe care am făcut-o pentru mine, după o naştere, când sânii nu mai au acelaşi tonus ca înainte. Mă simt foarte bine, sunt foarte mulţumită şi mi-am recăpătat încrederea în mine. Mi-a dat mult curaj inclusiv cu felul în care am aflat despre această intervenţie şi m-am simţit foarte bine, nu am avut nici un fel de durere sau recuperare. Am să le arăt tuturor care e starea mea după această intervenţie în următoarea perioadă, mai ales că încep un nou show de televiziune, „Mămici de pitici cu lipici” la Antena 1.

    Artista filmează pentru Antena 1

    După a doua zi am început filmările, deci corpul şi-a revenit instant, n-am avut dureri aşa cum mă aşteptam sau cum mi se spusese”.

    Doctorul care i-a îndeplinit marea dorinţa ne-a spus în ce constă o astfel de intervenţie chirurgicală: „Operaţia de augumentare mamară cu grăsime proprie se desfăşoară în două etape: recoltarea grăsimii şi filtrarea ei şi apoi injectarea grăsimii în sâni. Perioada de recuperare e relativ scurtă, uşor de dus, neimplicând traume asupra muşchiului pectoral, vindecare rapidă, în câteva zile poate conduce maşina, a doua zi poate ieşi şi la plimbare. O perioadă trebuie să evite activităţile sportive şi expunerea la căldură, gen saună, soare sau solar. Faţă de operaţia de mărire a sânilor cu implant siliconic sportul se poate relua mai repede, undeva la 4 săptămâni faţă de 6-7, şi activităţile curente care implică mâinile. Se pot relua mai repede, nefiind necesară protejarea sânilor cum este cazul când se aplică un implant”.