(+40) 756.820.244 - mail@drdoboscalin.ro

Labioplastie

Mai des decat se crede, labiile pot avea dimensiuni care sa determine persoanele de sex feminin sa caute metode de a le modela.

Cel mai frecvent labiile mici sunt prea mari si devin incomode sau vizibile cand se poarta un costum de baie sau un pantalon stramt. Acest aspect poate creea complexe de inferioritate in intimitate si nu numai. Exista un gen de interventii care micsoreaza aceste excese de mucoasa.

Uneori insa, labia mare este prea flasca si cu un aspect cazut. In aceasta situatie se practica de asemena interventie pentru micsorare si asa capata un aspect mai tineresc.

Inteventiile se desfasoara in anestezie locala cu sau fara sedare. Dureaza in jur de 30 de minute si nu necesita internare. Interventiile se fac cu radioplasma ELLMAN, care asigura o vindecare rapida, iar durerile postoperatorii sunt minime si cedeaza la calmante obisnuite.

Alteori labiile mari sunt prea mici, insuficient dezvoltate. Pentru a le da volum se injecteaza substante speciale.

Evident ca timp de o luna zona trebuie protejata pentru a-i oferi timp de vindecare. Dar activitatile curente (mers, condus, usoare plimbari) le veti relua imediat dupa operatie.