denisa

    Denisa de la Bambi a trăit, în ultimii nouă ani, un adevărat coșmar. Motivul? O intervenție estetică făcută cu mulți ani în urmă și care i-a dat atât de multe bătăi de cap și dureri încât a umblat disperată peste tot pentru a-și rezolva problema.

    Acum nouă ani am apelat la o substanță permanentă de mărire a buzelor, dar în urmă cu câțiva ani, substanța a început să migreze în zona de deasupra buzei. Arăta groaznic, iar oamenii mă comentau și păream în ochii tuturor o nebună care nu are limite și își tot injectează substanțe”, ne-a spus, în exclusivitate, Denisa de la Bambi.

    Mai mult decât atât, cântăreața susține că, în ultimii doi-trei ani, lucrurile s-au agravat foarte tare. ”Vreo doi ani tot am căutat variante, am întrebat alți medici și nimeni nu a vrut să umble acolo, probabil fiind speriați de cum a ajuns substanța pe care o aveam injectată. Plănuisem ca, la anul, în ianuarie, să merg în afara țării pentru a rezolva problema. Mirarea mea a fost să văd că totul s-a rezolvat în cinci minute, fără operație, anestezie, tăietură sau durere. Oricum, am rămas șocată să văd ce s-a putut scoate din zona de deasupra buzei și cum arată substanța după atâția ani”, ne-a mai spus Denisa, fericită că, în sfârșit, a scăpat de problema ei.

    Sursa: Spynews.ro