61703868Moda buzelor “umflate cu pompa” a facut multe victime si in randul vedetelor din Romania. Gina Pistol, Brigitte Sfat si Denisa de la Bambi sunt doar cateva dintre persoanele care s-au confruntat cu “otrava” din buze.

  Cantareata Denisa Tanase si-a injectat in buze, in urma cu noua ani, o solutie care i-a desfigurat chipul. La un moment dat, solutia injectata a inceput sa migreze in toata fata, aducand-o pe cantareata la disperare. In plus, solista a trebuit sa suporte si ironiile rautaciosilor.

  61703873

  Substanta este interzisa

  De-a lungul anilor, artista a tot incercat sa scape de solutia injectata, insa niciun medic nu a vrut sa o opereze. Ba mai mult, la inceputul anului, Denisa a vrut sa-si incerce norocul la o clinica din Istanbul, astfel ca, in urma cu doua zile, cantareata a scapat de otrava care ii desfigurase intreaga fata. Nu a fost nevoie de anestezie, iar dupa cinci minute interventia chirurgicala a luat sfarsit.

  “Denisa a optat, acum 9 ani, pentru o substanta permanenta, gen „picatura”, un ulei de silicon. Dupa o perioada au inceput problemele: imflamatii, noduli, asimetrii, migrarea substantei. Ea e o femeie frumoasa si era pacat sa traiasca cu acest complex toata viata. In cinci minute, fara sa-i fac anestezie, i-am scos substanta din buze ”, a marturisit medicul Calin Dobos, cel care a realizat interventia.

  61703874
  Medicul le atentioneaza pe cele care vor sa-si mareasca buzele ca inca se foloseste aceasta substanta, interzisa de forurile medicale.

  “Substanta pentru injectari cu caracter permanent se folosea prin anii 2000, dupa vreo 7 ani au revenit pacientele cu complicatii si s-a interzis aceasta solutie. Din pacate, mai sunt cativa medici care folosesc aceste uleiuri neomologate. In primii ani, buzele arata bine, abia dupa 4-5 ani apar complicatiile.”, a mai spus medicul pentru CANCAN.ro.

  Sursa: CANCAN.ro