Nu are legătura vârsta din buletin cu ritualurile de frumuseţe! Cântăreaţa de muzică populară Elena Merişoreanu o demonstrează din plin. La 68 de ani pe care îi va împlini în această toamnă, doamna Meri merge la estetician pentru îmbunătăţiri. Nu ar fi pentru prima dată când celebra solistă apelează la medicul plastician pentru a-şi corecta micile imperfecţiuni.

  merisoareanu_0

  Elena Merişoreanu are curaj să se demacheze, în direct, la tv şi a făcut-o, luni la „Teo Show” fără nicio emoţie. Artista a mărturisit că pe perioada estivală, nu foloseşte produse pentru ten pe stradă, doar atunci cănd este nevoită să intre în platoul unei emisiuni, trece obligatoriu pe la cabina de machiaj. Artista a spus cu sinceritate că şi-a făcut tatuaje permanete ale sprâncenelor şi ale ochilor şi că intenţionează să-şi facă şi alte intervenţii. „Voi merge la domnul doctor Doboş (n.r. Călin Doboş) pentru a-mi retuşa buzele.

  Am avut acid hialuronic, dar trebuie să-mi mai pun. O să vreau să-mi operez şi pleoapele. M-a avertizat doamna doctor Monica Pop că o să am probleme de vedere dacă nu voi face această intervenţie”, a spus Elena Merişoreanu la kanal D. Artista a stârtnit hohote de răs când mai spus că foloseşte de ani de zile o cremă romănească pentru ten, iar cu cele scumpe preferă să se dea pe mâini şi pe picioare.

  „Mă ustură faţă. Nu pot să le folosesc!”, a conchis cântăreaţa.

  Eugenia Şerban a întinerit cu 20 de ani după ce şi-a reparat pleoapele

  Eugenia Şerban (46 de ani) s-a programat la o operaţie de blefaroplastie, înainte de Paşte, iar rezultatul e senzaţional. În urma operaţiei, actriţa a scăpat de ochii căzuţi, de excesul de piele, iar faţa ei arată ca la 20 de ani.

  “Blefaroplastia e o procedură de chirurgie plastică, cu rolul de a îndepărta excesul de tegument şi grăsime, care alcătuiesc pungile şi excesul de piele al pleoapelor. Astfel, se elimină aspectul obosit şi îmbătrânit al ochilor şi se pot ridica şi sprâncenele”, a explicat dr. Călin Doboş, medic specialist în chirurgie facială şi în chirurgie plastică pentru Click! O astfel de operaţie durează 30 de minute, recuperarea se face în 10 zile şi costă între 600 şi 800 de euro.

   

  Sursa: Click