In luna martie vedetele se rasfata. Am surprins-o zilele acestea pe Elena Merişoreanu la cabinetul unuia dintre cei mai buni medici esteticieni din Romania, Dr. Calin Dobos, pentru a scapa de ridurile care-i dadeau o mare bataie de cap. Astfel ea si-a a inlaturat cel putin zece ani de pe chip cu ajutorul injectiilor cu botox.

    Elena Merisoreanu este foarte atenta la infatisarea ei! Indiferent ca este vorba de o simpla iesire in oras sau de un concert, cantaretei ii place sa fie aranjata. Artista este clienta fidela a saloanelor de infrumusetare. Ii place sa arate bine si se lasa periodic pe mana specialistilor.

    Injectiile cu botox incep sa isi faca  efectul dupa 24 de ore de la administrare, iar rezultatele se pot vedea dupa cel mult doua saptamani. Pentru pastrarea aspectului tanar este indicat reinjectarea cu botox o data la aproximativ patru sau sase luni, în funcţie de particularitatile pacientului. Un tratament cu toxina botulinica costa cateva sute de euro.

    ”Toxina botulinica este produsa de bacteriile Clostridium Botulinum si se afla in topul alegerilor pacientilor care vor sa scape de riduri. Aceasta actioneaza practic prin blocarea muschilor fetei, fiind injectata in zonele de interes. Deoarece muschii nu se mai misca, pielea nu se mai pliaza, iar ridurile dispar! Procedura nu doare deloc, dureaza doar cateva minute si este foarte eficienta atat in cazul femeilor, cat si in cel al barbatilor”, ne-a declarat dr. Calin Dobos, medic specialist in chirurgie faciala si in chirurgie plastica.

    Efectele tratamentului se vad pe deplin in cateva zile, iar tenul este vizibil mai neted si pare mai tanar.

    Sursa: www.celebritynews.ro