Ca orice femeie, Eugenia Serban iși doreste să se mențină tânără și frumoasă.

    Nemultumită de aspectul pleoapelor ei, actrița s-a decis să apeleze la ajutorul chirurgului estetician Dr. Călin Doboş. Bruneta cu ochii ca safirele, cunoscută din telenovelele “Inimă de ţigan” (2007) si “Aniela” (2009), arată ca la vârsta majoratului: un zâmbet perfect și un trup atrăgător datorită faptului că a dat jos 11 kg și a ales o alimentaţie bazată strict pe salate şi carne la grătar. Aşadar, în urma interventiei estetice, Eugenia a scăpat de ochii căzuţi, de excesul de piele, iar faţa ei arată ca la 20 de ani.
    „Nu sunt împotriva interventiilor estetice, dar trebuiesc făcute cu cap, la vârsta la care ar trebui să la facem și nu mai devreme!” – a declarat actrița pentru emisiunea „Vorbește Lumea” de la PROTV.

    „Blefaroplastia e o procedură de chirurgie plastică, cu rolul de a îndepărta excesul de tegument şi grăsime, care alcătuiesc pungile şi excesul de piele al pleoapelor. Astfel, se elimină aspectul obosit şi îmbătrânit al ochilor şi se pot ridica şi sprâncenele”, ne-a explicat dr. Călin Doboş, medic specialist în chirurgie facială şi în chirurgie plastică. O astfel de operaţie durează 30 de minute, recuperarea se face în 10 zile şi costă între 600 şi 800 de euro. „Sunt extrem de mulţumită de rezultat, am avut emoţii, dar domnul doctor a făcut minuni”, ne-a declarat şi Eugenia Şerban. Actriţa a şi glumit pe seama cearcănelor de dinainte: „Am plâns mult în telenovele”.

    „Eu trebuie sa va spun ca persoane care nu au stiut ca m-am operat au vazut o diferenta fara sa stie care e si de ce.” – a adaugat actrita in timpul emisiunii „Vorbeste lumea”

    Sursa: Click!