Ochii pot fi cei mai puternici aliați ai frumuseții feminine sau ne pot trăda când ne e lumea mai dragă. Ei nu sunt numai „oglinda sufletului”, ci si o adevarată reflectie a felului in care aratăm si ne simțim. Ridurile, inesteticele pleoape lasate, pungile de sub ochi sau cearcanele, ne tradeaza atunci cand incercam sa mascam trecerea anilor sau stilul de viata nepotrivit.

  “Blefaroplastia estetica este o procedura de chirurgie plastica ce vine in ajutorul acestor probleme, cu rolul de a indeparta excesul de tegument si grăsime, care alcatuiesc pungile si excesul de piele al pleoapelor. De asemenea se poate reda plenitudinea lor prin transfer de grasime sau acid hialuronic. Astfel, se elimina aspectul obosit si îmbătrânit al ochilor și se pot ridica și sprancenele”, a precizat dr. Calin Dobos, medic specialist in chirurgie faciala și in chirurgie plastica.

  In aceasta situatie nu este de mirare ca majoritatea femeilor sunt preocupate sa pastreze un aspect cat mai natural si tanar al ochilor. Actrita Eugenia Serban a apelat la doctorul estetician Calin Dobos si si-a facut o interventie la pleoapa superioară.

  „Orice femeie trebuie sa aiba grija de ea. În munca mea e foarte important aspectul fizic, de aceea am recurs la aceasta interventie. Sunt foarte emotionata dar am încredere totală în doctorul Calin Dobos.” a declarat Eugenia Serban.

  „Vom face o operatie de blefaroplastie pleoapa superioară. Operația va dura 30 minute și nu necesita internare. Recuperarea este usoara iar in 10 zile va putea sa-si reia activitatea.„ a declarat Dr. Calin Dobos.

  Imagini consultatie:

  IMG_0548-768x1024
  IMG_0548-768x1024

  Sursa: www.celebritynews.ro