Divele autohtone sunt în permenantă căutare a perfecţiunii, iar de noile metode de îngrijire şi hidratare a tenului sunt interesate de fiecare dată când ştiu că ar putea îmbunătăţi ceva la ele. Francisca s-a supus unui tratament, care la prima vedere pare un chin. Bruneta s-a aşezat pe scaunul esteticianului şi s-a lăsat înţepată cu 20 de ace din aur pentru a da strălucire chipului său.

  Mezoterapia, adică injectarea de vitamine în derm, a căpătat noi dimensiuni, mult mai precise. O nouă tehnică a pătruns pe piaţa estetică din România. Este vorba despre un tratament care conferă strălucire tenului, dar care se aplică cu un flacon unidoză în care se află nu mai puţin de 20 de ace fine din aur.

  flacon tratament

  Flaconul cu vitamine conţine 20 de ace fine din aur
  Foto: arhivă personală

  Medicul estetician trece de câteva ori cu flaconul cu ace peste imperfecţiunile tenului pentru a estompa ridurile fine. Cântăreaţa Francisca s-a supus unei astfel de proceduri şi a suportat cu stoicism scurta intervenţie, de doar 10 minute.

  tratament mezoterapie francisca

  Francisca, alias Kim Kardashian de România, a făcut un tratament pe care starleta americană cu care este comparată solista îl face de ceva timp
  foto: captură video

  „Metoda facilitează mezoterapia. Este vorba despre o fiolă, cu 20 de ace din aur care conţine un cocktail de vitamine, ce revitalizează tenul. Nu substituie tratamente cu toxină botulinică şi nici de umplere a ridurilor cu acid hialuronic. Este vorba doar despre schimbarea calităţii tenului şi de tratare a liniilor fine. Acest tratament trebuie repetat în timp. Şedinţele de mezoterapie se fac cam la un interval de o lună”, a explicat dr. Călin Doboş.

  kim kardashian tratament facial

  Starleta americană este încântată de terapia cu ace din aur
  foto: captură video

  Tratamentul cu ace si vitamine a ajuns abia acum la noi, dar în America este folosit deja de vedete. Starleta Kim Kardashian a recurs de ceva timp la un astfel de cocktail pentru strălucirea tenului.

  Articol preluat de pe: https://m.click.ro/vedete/romanesti/francisca-terapie-soc-cu-20-de-ace-din-aur-si-vitamine