VIDEO: Madi Drăguşanu, suspectă de cancer de piele

  Bianca Drăguşanu nu mai are linişte!  Mama ei este suspectă de cancer la piele. Călin Doboş, medicul care o ţine sub observaţie pe Madi Drăguşanu, ne-a lămurit în privinţa diagnosticului.  Iată declaraţiile lui în exclusivitate!

  Nimic nu e ceea ce pare. Recent, paparazzi au surprins-o pe mama Biancăi Drăguşanu cu nasul bandajat. Imediat, în presă s-a speculat că Madi a călcat pe urmele fiicei ei şi şi-a făcut o intervenţie de ordin estetic. Doar că lucrurile nu stau aşa. De aproximativ doi ani, mama Biancăi Drăguşanu a avut la nas un neg, care s-a tot mărit. Iniţial, aceasta a vrut „să scape” de el, însă… au apărut durerile, iar situaţia s-a complicat!

  Aşa că Bianca a dus-o pe mama ei la un spital din Capitală pentru a-şi face o serie de investigaţii amănunţite! Doctorul Călin Doboş, cel care a operat-o şi a consultat-o pe Madi Drăguşanu, ne-a lămurit în legătură cu gravitatea situaţiei!

  CĂLIN DOBOŞ, medic estetician – Acum aşteptăm confirmarea isopatologică, nu ştim dacă este. (n.r. cancer). După aspectul clinic pare un carcinom bazocelular. Din fericire, aceste formaţiuni nu fac metastaze. Şi atunci, bine că l-am operat! Este cea mai uşoară formă de cancer. Dacă nu are metastaze, din start are alt prognostic faţă de altceva!

  Mai mult, mama Biancăi nu va fi nevoită să se supună unui tratament chimic.

  CĂLIN DOBOŞ, medic estetician – Dacă se confirmă diagnosticul de carcinom bazocelular, nu trebuie să facă nimic. Să se bucure de viaţă! Radioterapia, razele cum se făceau într-o vreme, în mai mult de 30 la sută, ele însăle sunt cancerigene, deci nu e voie să faci, nu mai sunt de actualitate.

  Surse apropiate lui Madi Drăguşanu susţin că ea este foarte speriată, chiar dacă veştile din partea medicului sunt bune.

  Un apropiat al Biancăi Drăguşanu : Doamna Madi este în continuare speriată şi nu înţelege ce i se întâmplă. Cu toate acestea încearcă să îşi păstreze calmul şi să asculte sfatul medicilor”, a declarat o sursă, potrivit wowbiz.ro.

  Bianca Drăguşanu a confirmat pentru click.ro problemele prin care trece mama ei.

  BIANCA DRĂGUŞANU: „Mama este bine acum. Are sprijinul meu şi al lui Victor. Stă la mine o perioadă pentru că trebuie să o duc din două în două zile la control. Medicul estetician, la care m-am operat şi eu, şi-a dat seama imediat despre ce este vorba. Ne-a spus că a mai operat aşa ceva şi este mai bine pentru ea să fie îndepărtat. Asta am şi făcut, pentru că există riscul ca în timp problema să se extindă pe toată suprafaţa nasului. (…) I s-a recoltat piele de la braţ pentru a-i acoperi ce i s-a scos. Rămăsese acolo o gaură la nas. Mama a fost în stare de şoc însă acum este optimistă şi aşa trebuie să fie”, a declarat Bianca Drăguşanu.

  SURSA: www.primatv.ro