Nicoleta Luciu a călcat din nou pragul unui estetician. De data aceasta nu a mai bătut drumul până în Turcia, ci și-a făcut un tratament facial în Capitală. Mai mult, Nicoleta Luciu a pus ochii pe cele mai noi implanturi!

   Nicoleta Luciu a declarat, de fiecare dată când a avut ocazia, că după 30 de ani, o femeie trebuie să aibă mai multă grijă de felul în care arată. Ceea ce de altfel și face. Așa se explică faptul că, recent, ea a fost surprinsă în timp ce intra din nou într-un cabinet de chirurgie estetică.
  nicoleta-luciu-a-pus-ochii-pe
  Nicoleta și-a făcut un tratament pentru reîntinerirea feței și de prevenire a reapariției coșurilor, o problemă cu care s-a confruntat în urmă cu câțiva ani! De data aceasta, ”acțiunea” a avut loc în Capitală, la medicul Călin Doboș. Și nu în Turcia, unde obișnuia să meargă pentru tot ceea de ține de intervențiile estetice. Bruneta s-a interesat totodată și de ultimele modele de silicoane, semn că se pregătește să intre din nou în reparații! Nicoleta Luciu a pus ochii pe cele mai noi implanturi.

  Are deja două operații estetice la sâni

  Nicoleta Luciu a fost considerată, mulți ani, vedeta cu cel mai frumos bust natural. Doar că, devenită mamă de tripleți, sânii care au consacrat-o au avut de suferit, motiv pentru care bruneta a apelat atunci la o primă intervenție chirugicală, de remodelare a acestora.  În urmă cu un an însă, ea a suferit o nouă operație, de data aceasta de micșorare a sânilor. Ea a renunțat la silicoanele mai mari, dat fiind faptul că avea probleme de sănătate, mai precis dureri mari de spate.

  SURSA: WWW.LIBERTATEA.RO