Nimic nu e prea dureros pentru Nicoleta Luciu atunci când ştie că deciziile ei îi pot conferi un efect întinerire a pielii pe termen lung. Vedeta s-a programat din nou la medicul estetician pentru o serie de injecţii cu vitamine şi acid hialunonic (cocktail anti-îmbătrânire) ca să prevină ridurile. Procedura vine la scurt timp după ce bruneta s-a supus unei alte intervenţii prin care a scăpat de grăsimea în exces de pe braţe.

  luciu_2

  Nicoleta Luciu a scăpat de un complex mai vechi! Bruneta avea probleme de ordin estetic cu braţele, care în timp au căpătat volum şi pielea a început să atârne. Ca să rezolve totul ea a optat pentru liposucţie. După o săptămână, vedeta a renunţat la corset şi este foarte mulţumită de rezultate, deşi nu a trecut mai mult de câteva săptămâni de la operaţie.

  „Liposucţia nu presupune tăiere, ci doar extragerea grăsimii. Cele mai afectate zone sunt abdomenul, şoldurile, coapsele, genunchii şi braţele”, a povestit dr. Călin Doboş, medicul estetician la care Nicoleta Luciu îşi face intervenţiile.

  Nicoleta nu doar rezolvă unele probleme, ci şi previne. Vedeta s-a supus unei proceduri destul de dureroase fără anestezie pentru ca pielea ei să arate tânără pentru mai mult timp. „Eu nu aveam riduri pe gât, dar este bine să previi. Am crezut că o să leşin de durere,”, a spus Nicoleta în timp ce medicul îi injecta un cocktail de vitamine şi acid hialuronic în piele. Vedeta a rezistat cu stoicism intervenţiei de mezoterapie, pe care în trecut a aplicat-o pentru ten

  Intervenţia constă în introducerea în derm cu ajutorul microinjecţiilor exact în zonele ce dorim să le tratam a unor substanţe cu rol terapeutic. Procedura se repetă periodic pentru rezultate pe termen lung.

  SURSA: WWW.CLICK.RO