AQUAfilling® Bodyline este cea mai bună alegere minim-invazivă care se folosește cu succes în multe țări pentru mărirea sânilor și conturul feselor. Această substanță este bine tolerată, cu rezultate previzibile și de lungă durată. Cantitatea injectată se stabilește în funcție de preferințele pacientului și la recomandarea medicului autorizat pentru această intervenție.

    Atunci când femeile decid să își mărească sânii sau fesele, există mulți factori care trebuie luați în considerare. Decizia trebuie să se bazeze pe așteptările realiste ale rezultatului. AQUAfilling® este un gel biodegradabil hidrofil care este biocompatibil și care a fost dezvoltat special pentru îmbunătățirea volumului sânilor și feselor printr-un procedeu minim invaziv, cu efect natural. Datorită încărcăturii sale pozitive, gelul atrage molecule solubile, asigurând astfel elasticitatea și rezistența pielii pe termen lung. Gelul poate fi aplicat în chirurgia plastică, estetică și reconstructivă.

    Produsele AQUAfilling® și procesul de fabricație sunt realizate conform cerințelor de conformitate prin standardele CE (standardele de conformitate ale Uniunii Europene) si standardele coreene GMP (Procesul de fabricație bună). Acestea sunt cele mai înalte standarde internaționale. Cu alte cuvinte, produsele AQUAfilling® sunt susținute de un proces de fabricare de încredere în industrie, precum și conformitatea cu UE și Coreea de Sud pentru standardele verificabile, sigure și armonizate. Aplicarea strictă a testelor de sterilizare, ambalare și siguranță a produsului înainte de eliberare este efectuată de laboratoare independente și de personalul desemnat de producător.

    Injectarea se realizează în aproximativ o oră și se poate face cu anestezie locală. La cerere, se poate realiza și cu sedare de scurtă durată.  Astfel, durata este mai scurtă decât prin implant, ceea ce înseamnă că nicio altă metodă nu are ca efect o schimbare atât de rapidă și cu atât de puțin disconfort. În plus, pacienta poate pleca acasă chiar în ziua în care a avut loc procedura. Pentru a obține cele mai bune rezultate și pentru a se evita riscurile, aceasta trebuie efectuată doar de un medic autorizat. Pentru mai multe informații, scrieți la mail@drdoboscalin.ro.