Fesele sunt considerate un simbol al sexualitatii si ale feminitatii, motiv pentru care tot mai multe femei viseaza sa aiba un posterior proeminent, alturi de o silueta de invidiat si de sani mari.

Chirurgia estetica face acest lucru posibil cu ajutorul implanturilor, atat la nivelul sanilor, cat si al posteriorului. Marirea posteriorului se poate face si cu grasime proprie iar aceasta metoda poate avea o durabilitate mai mare, comparativ cu siliconul. In plus, aduce un volum mare cu o greutate mica si un rezultat mai durabil.

In ce consta implantul de fese?

Implanturile de fese pot fi rotunde sau anatomice si se gasesc in diferite dimensiuni, la fel ca si in cazul implanturilor pentru sani. Aplicarea lor se poate realiza peste muschii fesieri sau intramuscular. Se creeaza o cavitate in care se introduce implantul cu gel siliconic, implant care va mari volumul fesei, ii va da rotunjime si un aspect mai ridicat, de lifting.

Implantul subfascial – supra-muscular, are dezavantajul ca in timp mai scurt implantul se va simti la palpare, poate devine vizibil in mod neplacut in cativa ani si se poate deplasa / roti usor.

Implantul intramuscular are avantajul ca este mai natural ca aspect, mai bine mascat de muschi, iar rezultatul e mai de durata.

IMPORTANT!

Recomand purtarea unui corset care ajuta la reducerea umflaturilor si previne acumularea de lichid, odata cu sustinerea noilor contururi ale feselor.

Aplicarea pentru cateva zile a unor tuburi de dren e de mare ajutor in vindecare.

Pacienta POATE sta in sezut inca din primele ore de la operatie, datorita utilizarii metodei cu pensa cu radioplasma ELLMAN.

Operatia se realizeaza sub anestezie generala si dureaza 1-2 ore.

Rezultatele finale se vad in doar cateva saptamani, dupa ce dispar umflaturile.

In primele zile dupa operatie pacienta se va deplasa, insa limitat – recomand plimbarile scurte si dese.

Activitatile fizice solicitante vor fi reluate dupa aproximativ sase saptamani de la operatie.

Se recomanda renuntarea la fumat cu cateva saptamani inainte si dupa interventia chirurgicala.