Picioarele reprezinta una dintre principalele arme de seductie ale unei femei. De aceea, augmentarea gambelor a devenit in ultimii ani una dintre cele mai cautate operatii estetice.

La fel ca orice alta operatie estetica, procedura de imbunatatire a aspectului si formei gambelor, cunoscuta in medicina de specialitate ca augmentarea gambelor, se poate realiza atat pentru femei, cat si pentru barbati.

In ce consta implantul de gambe?

Procedura consta in corectarea gambelor prin introducerea implanturilor de silicon ori injectarea cu acid hialuronic sau grasime proprie. In cazul in care se doreste subtirea picioarelor, se recomanda lipoaspiratia prin care excesul de grasime din zona gleznelor, genunchilor sau coapselor dispare.

Implantul de gambe este recomandat atat persoanelor care doresc sa isi imbunatateasca aspectul picioarelor, cat si in cazul defectelor din nastere sau al accidentelor.

IMPORTANT!

Implantul de gambe nu dureaza mai mult de o ora si nu necesita spitalizare decat maxim o zi de la interventie.

In cazul in care apar dureri in perioada postoperatorie, se recomanda administrarea de calmante obisnuite.

Pentru o recuperare cat mai rapida, trebuie evitat efortul fizic, purtatul pantofilor cu toc si statul in picioare un timp indelungat.

Interventia se face sub anestezie generala pentru implanturile de silicon sau injectarea de grasime si sub anestezie locala daca se injecteaza acid hialuronic.