Sarcina, alaptarea, fluctuatiile in greutate sau inaintarea in varsta sunt principalele motive ale necesitatii unui lifting mamar. Aceasta metoda este tot mai des utilizata de persoanele care isi doresc sa-si imbunatateasca aspectul fizic printr-un decolteu mai generos.

Un lucru important de stiut despre liftingul mamar este acela ca de cele mai multe ori, aceasta se realizeaza impreuna cu interventia de marire a sanilor, deoarece marirea sanilor nu poate corecta sanii lasati, la fel cum doar ridicarea lor nu le da si volumul dorit.

Ce presupune liftingul mamar?

Liftingul mamar este cunoscut si sub denumirea de mastopexie sau operatie de ridicare a sanilor lasati. Aceasta interventie presupune remodelarea sanilor prin incizia tegumentului in exces si repozitionarea mamelonului, a areolei, cat si a glandei de pe muschiul pectoral.

IMPORTANT!

Trebuie evitat efortul fizic intens timp de patru saptamani de la interventie.

Durerile din perioada postoperatorie pot fi ameliorate cu ajutorul calmantelor obisnuite.

Liftingul mamar este o interventie ce se realizeaza sub anestezie generala.

Noua forma si pozitie a sanilor este vizibila la scurt timp dupa operatie, urmand ca rezultatul final sa se observe in cateva saptamani.

Rezultatele acestui tip de interventie nu sunt insa definitive, acestea putand fi alterate de o noua sarcina, spre exemplu.