După sărbători îndestulate, în care aperoape că se poate lăuda că a ținut o cură de îngrășare, Vica Blochina a bătut la ușa esteticianului pentru o ajustare chirurgicală de amploare. Lituanianca și-a scos grăsimea din zona taliei și abdomenului și și-a injectat-o în fund.

   Nebănuite sunt căile frumuseții obținute în cabinetul esteticianului. După o lună în care s-a delectat cu preparate tradiționale, Vica Blochina a găsit o întrebuințare mai mult decât in teresantă surplusului de greutate. Astăzi, blonda s-a lăsat pe mâna esteticianului Călin Doboș care i-a extras grăsimea instalată confortabil pe abdomen, în jurul taliei și pe coapse și a repoziționat-o în zona feselor pentru a-i oferi clientei lui posteriorul obraznic mult visat. Intervenția nu a fost una ușoară și nici prea ieftină.
  xvica-600.jpg.pagespeed.ic.9lWSip2j3M
  Vica Blochina și-a tunat fundul de 5.000 de euro
  Consultul, liposucțiile, reinjectarea grăsimii, tratamentul chirurgical și postoperator și internarea însumează costuri de aproximativ 5.000 de euro. Însă, în mod evident, pentru Vica, adeptă declarată a intervențiilor estetice, frumusețea nu are preț.
  Esteticianul nu a avut probleme atunci când a trebuit să colecteze grăsimea necesară implantului, în ciuda faptului că Vica abia s-a întors de la o cură de detoxifiere în cadrul căreia, timp de aproape o săptămână, a consumat numai sucuri naturale. Se pare că blonda a eliminat mare parte din apa din țesuturi, fără să afecteze semnificativ stratul de grăsime. Înainte de sărbători, lituanianca a primit undă verde să mănânce orice și să se îngrașe și a profitat din plin de asta.
  x4-3-600.jpg.pagespeed.ic.-_mtVnq1G7
  SURSA: WWW.LIBERTATEA.RO